Kinderbijbelochtend

Verslag Kinderbijbelochtend 2015
Woensdag 21 oktober j.l. was het eindelijk zo ver. De kinderbijbelochtend! In totaal mochten we 15 kinderen verwelkomen, en kregen we hulp van Marjolein van Huuksloot, Ria Baan en Dingena van Genderen. Na het beginnen met zingen en gebed, hield juf Lianne de vertelling over de Barmhartige Samaritaan.

Met als thema van de ochtend "Helpende handen" vroegen we ons af, welke persoon uit het Bijbelverhaal wij zijn. Een priester of leviet, met een christelijke buitenkant, maar niet bereid om anderen te helpen? Of als de Samaritaan, bereid om anderen te helpen vanuit de liefde die de Heere Jezus in ons hart schenkt?

Na wat lekkers gegeten en gedronken te hebben, maakten de kinderen een leuk werkje in de vorm van een bloempot of een kopje, dat gevuld werden met chocola en een theezakje. Dit presentje is aan diverse mensen uit de gemeente aangeboden. Vervolgens werd er fanatiek meegedaan met 2 rondjes Bingo.

Als afsluiting kregen we heerlijke pannenkoeken te eten, die buiten bereid werden door de heer en mevrouw Van Huuksloot, met behulp van één van hun kleinzoons. De heer van Huuksloot sloot met ons de ochtend af. We kijken terug op een fijne en gezellige ochtend en willen iedereen die hieraan meegewerkt heeft heel hartelijk bedanken! En voor de kinderen; fijn dat jullie er waren!

Foto's
Diverse foto's van de kinderbijbelochtend 2015:
Klik op een foto voor een vergroting en om een diashow te starten

Ontwerp & Realisatie: Daniël Lock © 2009 - 2019 | Contact | Disclaimer | Sitemap | Zondag 24 maart 2019